Totul despre DressRoom

Confidentialitate si GDPR

Politica De Confidentialitate Si Prelucrare Date Personale DressRoom.ro

1. Scurte considerații privind Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal în agregatorul de produse si magazine DressRoom.ro

Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental al DressRoom, prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu legislația aplicabilă în materie pe teritoriul României (spre exemplu, prin raportare la prevederile Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic).

Întrucât unul dintre principiile esențiale ale acestui cadrul legal îl reprezintă transparența, am pregătit acest document prin care dorim să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dvs. cu caracter personal atunci când interacționați cu noi în legătură cu serviciile noastre prin platforma noastră web.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Prelucrare a Datelor cu caracter personal (în continuare, Politica GDPR), pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale.

În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii GDPR, motiv pentru care vă rugăm să verificați periodic conținutul acesteia.

2. Cine suntem și cum ne puteți contacta ?

Societatea AXWELL SERV SRL, persoană juridică de naționalitate română, înmatriculată la Registrul Comerțului sub nr. J17/147/2018, având cod unic de înregistrare fiscală 24613290 (în continuare „DressRoom”, „Operatorul” sau „Noi”), este operatorul datelor dvs. și entitatea care vă furnizează, prin intermediul Agregatorului de Magazine si Produse, servicii si produse din categoriile Fashion, Ingrijire Personala, Frumusete și multe altele.


Ne puteți contacta oricând la:
Adresă: Aleea Strandului nr 3, Tecuci, Galati
Număr Telefon: 0748.400.200
E-mail: office@dressroom.ro

DressRoom a numit o persoană responsabilă cu Prelucrarea și Protecția Datelor Personale – Lucian Mircea. Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de prezenta Politică, de modul în care DressRoom.ro prelucrează datele dvs. sau vă respectă drepturile, ne puteți contacta la adresa de e-mail dedicată office@dressroom.ro – în atenția Lucian Mircea sau la adresa poștală Aleea Strandului nr 3, Tecuci, Galati, România.

3. Ce categorii de date cu caracter personal prelucrăm ?

Vă informăm că browser-ul folosit de dispozitivul dvs. trimite automat informații pe serverul site-ului nostru. Așadar, se vor colecta automat următoarele date personale:


Adresa IP a computer-ului folosit la accesarea site-ului;
Data și ora accesării;
Denumirea și adresa URL a fișierului accesat;
Site-ul web de la care se accesează www.dressroom.ro;
Browser-ul utilizat, sistemul de operare al computer-ului dvs. și numele furnizorului de acces.
De asemenea, vă aducem la cunoştinţă faptul că datele cu caracter personal sunt colectate direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care doriţi să ne-o oferiți. Cu titlul de exemplu, primim informații de la dvs. astfel:


Când vă inscrieti in lista de newsletter a DressRoom.ro, ne transmiteți adresa de e-mail și adresa dvs IP.

Putem, de asemenea, să colectăm și să prelucrăm ulterior anumite informații cu privire la comportamentul dvs. în timpul vizitării site-ului nostru web, pentru a vă personaliza experiența online și a vă pune la dispoziție oferte adaptate profilului dvs.

Vă invităm să aflați mai multe detalii în acest sens prin consultarea secțiunii privitoare la scopurile prelucrării de mai jos.

Pe site-ul nostru web putem stoca și colecta informații în cookie-uri și tehnologii similare, conform Politicii privind cookie-urile.

Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecția datelor în categorii speciale de date cu caracter personal.
De asemenea, nu dorim să colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit vârsta de 16 ani.

4. Temeiul prelucrării

Temeiul legal al prelucrării datelor cu caracter personal menţionate anterior este reprezentat de art. 6 lit. f) din Regulamentul General privind Protecţia Datelor (UE) nr. 2016/679, conform căruia prelucrarea este necesară în scopul intereselor legitime urmărite de Operator.

Temeiul legal al prelucrării datelor cu caracter personal, colectate prin intermediul cookie-urilor, este consimțământul expres, voluntar și liber exprimat, astfel cum prevede articolul 6 litera a) din Regulament.

5. Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal?

Ca regulă generală, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cât timp aveți o subscriptie in agregatorul online DressRoom. Puteți să ne solicitați oricând modificarea anumitor informații sau stergerea adresei de e-mail (se poate realiza direct sau prin noi) și vom da curs acestor solicitări.

Revizuim datele colectate, cel puțin o dată la doi ani, analizând în ce măsură păstrarea lor este necesară scopurilor menționate, intereselor dvs. legitime sau îndeplinirii obligațiilor legale de către DressRoom.ro.

6. Drepturile dumneavoastră

Regulamentul general privind protecția datelor vă recunoaște o serie de drepturi în legătură cu datele dvs. cu caracter personal, printre care se numără:

Dreptul la informare – puteți solicita informații privind activitățile de prelucrare a datelor dvs. personale, privind identitatea operatorului și a reprezentantului acestuia sau cu privire la destinatarii datelor dvs.;

Dreptul la rectificare – puteți rectifica datele personale inexacte sau le puteți completa;

Dreptul la ștergerea datelor – puteți obține ștergerea datelor, în cazul în care prelucrarea acestora nu a fost legală sau în alte cazuri prevăzute de lege;

Dreptul la restricționarea prelucrării – puteți solicita restricționarea prelucrării în cazul în care contestați exactitatea datelor, precum şi în alte cazuri prevăzute de lege;

Dreptul de opoziție – vă puteți opune, în special, prelucrărilor de date care se întemeiază pe interesul legitim al Operatorului;

Dreptul la portabilitatea datelor – puteți primi, în anumite condiții, datele personale pe care ni le-ați furnizat, într-un format care poate fi citit automat sau puteți solicita ca respectivele date să fie transmise altui operator;

Dreptul de a depune plângere și de a vă adresa instanțelor judecătorești – puteți depune plângere faţă de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și / sau vă puteți adresa instanțelor judecătorești pentru respectarea drepturilor dvs.;

Dreptul de retragere a consimțământului – în cazurile în care prelucrarea se întemeiază pe consimțământul dvs., vi-l puteți retrage oricând. Retragerea consimțământului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuată anterior retragerii rămânând în continuare valabilă;

Dreptul de a nu fi supus unor decizii automate sau profilare suplimentare aferente deciziilor automate – puteți cere și obține intervenția umană cu privire la respectiva prelucrare sau vă puteți exprima propriul punct de vedere cu privire la acest tip de prelucrare.

Fără a vă afecta dreptul dvs. de a contacta în orice moment Autoritatea de Supraveghere, vă rugăm să ne contactați în prealabil și vă asigurăm că vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problemă pe cale amiabilă.

Ultima actualizare: 04.06.2023

Aboneaza-te la Newsletter

Iti vom trimite cele mai recente oferte de la cele mai populare magazine saptamanal.