Totul despre DressRoom

Despre DressRoom

Preturi mici si livrare rapida

Ai peste 100000 de produse de fashion de la magazine populare

DressRoom.ro este cel mai mare agregator de produse de imbracaminte, incaltaminte, lenjerie, ingrijire personala, creme si articole de machiaj. Aducem la un loc toate produsele vandute de magazine online din Romania, la cele mai mici preturi, sub un singur acoperis.

Agregatorul DressRoom.ro este administrat de societatea comerciala AXWELL SERV SRL, CUI RO24613290. Societatea noastra nu vinde produse, ci ofera servicii de promovare a articolelor si produselor puse la dispozitia publicului de magazine de e-commerce din Romania.

In decursul anilor am descoperit un numar aproape infinit de magazine cu vanzare online, fiecare magazin avand produse diferite, cu preturi diferite.

Din acest motiv ne-am decis sa adunam intr-un singur loc toate magazinele cu vanzari de produse online reprezentate de societati comerciale inregistrate la Registrul Comertului, pentru ca publicul din Romania sa poata face alegerile naturale mult mai usor si mult mai sigur.

Mai pe scurt: gasesti tot ce vrei intr-un singur loc.

In functie de necesitati si preferinte alege magazinul dorit pentru a vedea produsele disponibile.

Daca esti in cautarea unui articol special, foloseste motorul de cautare si vezi ce magazine au pe stoc produsul cautat si selecteaza pretul cel mai bun.

Ce vei gasi pe DressRoom ?


  •  424551 produse disponibile din stoc;
  •  4 categorii principale;
  •  39 comercianti verificati din Romania;
  •  9254859 achizitii realizate cu succes si livrate rapid.

Aboneaza-te la Newsletter

Iti vom trimite cele mai recente oferte de la cele mai populare magazine saptamanal.