Disponibilitate: In stoc
Acest produs este publicat la data de 08-09-2025 si vandut de Minunea Naturii. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate.
Categorie: Sanatate si ingrijire personala
Brand: Fairment
Starter kit kefir de apa, eco-bio - Fairment Prepara-ti singur acasa kefir de apa cu ajutorul kitului de start de la Fairment! O bautura obtinuta din culturi vii de kefir de apa, fermentata, naturala si sanatoasa. Ingrediente culturi de kefir : culturi de kefir de apa*, melasa*, zahar*, apa, suc de lamaie*, sare. Ingrediente plic de zahar : zahar din trestie* Ingrediente plic cu smochine : smochine* Mod de utilizare: Pentru a prepara kefirul de apa, avem nevoie de: 1 lingura de granule de kefir de apa (inclusa in kit) 30g de smochine uscate (incluse in kit) 750 ml apa 60g zahar (inclus in kit) o jumatate de lamaie bio Pasul 1: Puneti apa in borcanul pentru fermentare si adaugati zaharul. Amestecati pana zaharul este complet dizolvat. Pasul 2: Adaugati cele 30g de smochine uscate. Alternativ, se pot folosi si stafide, caise uscate sau curmale. Adaugati sucul de la o jumatate de lamaie, plus jumatatea de lamaie stoarsa cu tot cu coaja in borcan (doar daca folositi lamai bio, cititi cu atentie cand cumparati lamai daca puteti folosi sau nu coaja). Pasul 3: Adaugati granulele cu kefirul de apa. Acoperiti borcanul cu o panza si fixati panza cu un elastic pentru a nu patrunde mustele si insectele in borcan, sau folositi capacul de tip airlock inclus in kit in locul panzei. Pasul 4: Acum lasati tot amestecul sa fermenteze intr-un loc ferit de lumina directa a soarelui, timp de 1-3 zile. Cu lasati mai mult la fermentat, cu atat bautura devine mai acidifiata si mai putin dulce. Cu ajutorul unui pai curat, puteti gusta regulat bautura pentru a vedea daca este pe gustul dvs. in acel stadiu. Dvs. veti decide cand bautura este gata, in functie de preferintele privind aciditatea si gustul. Pasul 5: Strecurati granulele de kefir si fructele uscate folosing un strecurator (inclus in kit). Puteti consuma imediat bautura, sau o puteti pune la pastrat in sticle. Pentru a deveni carbogazificata, puteti fermenta suplimentar bautura de kefir de apa in sticle inchise ermetic la temperatura camerei timp de inca 2-4 zile, timp in care se pot adauga in sticle diverse plante, fructe, ierburi pentru a crea diverse arome. Atentie mare, in timpul procesului de fermentare in sticlele inchise ermetic se pot crea presiuni mari, de aceea este indicat sa verificati zilnic sa nu se acumuleze prea mult gaz si sa explodeze sticlele. Pastrati in frigider dupa ce ati incheiat procesul de fermentare. Mod de prezentare 1 pachet cu granule de culturi de kefir de apa 1 borcan pentru fermentare avand capacitatea de 946 ml 1 capac de tip airlock 1 capac de metal 1 strecurator 1 plic cu 60g zahar certificat bio 1 plic cu smochine uscate 1 manual in limba engleza despre Kombucha intructiuni de utilizare in engleza si in romana. Starter kit kefir de apa, eco-bio - Fairment Alege acum Starter kit kefir de apa, eco-bio - Fairment si bucura-te de beneficii!
Iti vom trimite cele mai recente oferte de la cele mai populare magazine saptamanal.