Disponibilitate: In stoc
Acest produs este publicat la data de 08-09-2025 si vandut de Minunea Naturii. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate.
Categorie: Sanatate si ingrijire personala
Brand: Biovegan - Vitavegan
Desert de orez cu topping de ciocolat - eco-bio 69g - Biovegan O alternativa vegan, fara gluten pentru toti iubitorii de orez cu lapte, ideala ca gustare, fel principal sau desert! Simplu, usor de preparat si deosebit de gustos! Gata in doar 12 minute! Contine un plic cu amestec pentru desertul de orez 54 g si un plic cu topping de ciocolata 15 g. Ingrediente pentru amestecul de orez : 92% orez instant*, faina de orez*, sare de Himalaya1. Ingrediente pentru topping: zahar brut din trestie*, 37,5% ciocolata amaruie*, cacao* minim 70% (masa de cacao*, zahar brut din trestie*, unt de cacao*), vanilie Bourbon*. *din culturi certificate ecologic 1din saline din Pakistan Poate contine urme de migdale, mustar sau soia. Valori nutritionale/ 100 g: Valoare energetica: 1676 kJ/ 396 kcal Grasimi, din care: 3,8 g acizi grasi saturati: 2,3 g Carbohidrati: 83 g din care zaharuri: 15,1 g Fibre: 2,0 g Proteine: 6,3 g Sare: 0,56 g Continut: 54+15 g Mod de preparare: 1.Turnati 250 ml de bautura vegetala** sau lapte intr-o oala. 2.Adaugati continutul plicului cu amestec de orez in lichidul rece si aduceti la fierbere amestecand cu un tel. 3.Lasati orezul sa fiarba 2 minute la foc mediu amestecand bine. 4.Luati orezul de pe foc si lasati sa se odihneasca acoperit 10 minute. 5.Inainte de servire mai amestecati o data si presarati toppingul. **Recomandabil bautura de orez sau ovaz. Sugestie: Pentru a obtine un orez mai cremos, inlocuiti o parte din lichid cu crema vegetala sau frisca. Consistenta si culoarea preparatului poate varia in functie de bautura vegetala aleasa (soia de exemplu). Retetele noastre: Tarta cu orez, visine si ciocolata Ingrediente (pentru o forma mica de tarta): cca 100 g visine fara samburi, proaspete sau congelate 45 g faina de alac 25 g margarina 25 g zahar brun Preparare:Preparati orezul conform instructiunilor de pe ambalaj. Turnati in forma de tarta, apoi presarati direct peste orez continutul plicului de topping si asezati visinele.Din faina, margarina si zahar framantati un aluat cu consistenta sfaramicioasa. Presarati peste tarta.Coaceti in cuptorul preincalzit la 200°C, 25-30 minute. Servit cald, desertul este un deliciu! Bile de orez Preparati orezul conform instructiunilor de pe plic. Lasati sa se raceasca. Din masa de orez racita la frigider formati bile cat o muscatura si presarati-le cu toping. Sunt perfecte ca desert sau gustare la cafea. A se pastra la loc uscat, ferit de caldura. A se consuma de preferinta inainte de data inscriptionata pe ambalaj. Producator: Biovegan GmbH, Germania Produs in Germania Desert de orez cu topping de ciocolat - eco-bio 69g - Biovegan Alege acum Desert de orez cu topping de ciocolat - eco-bio 69g - Biovegan si bucura-te de beneficii!
Iti vom trimite cele mai recente oferte de la cele mai populare magazine saptamanal.