Premix pentru paine fara gluten, eco-bio, 460g Biovegan

Pret: 28.95 RON


Disponibilitate: In stoc

Acest produs este publicat la data de 08-09-2025 si vandut de Minunea Naturii. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate.


Categorie: Sanatate si ingrijire personala

Brand: Biovegan - Vitavegan

  • Ghid marimi haine
  • Salveaza ca favorit
  • Recomanda:         
  • Premix pentru paine fara gluten, eco-bio, 460g Biovegan Vegan Fără gluten Ingrediente: amidon de porumb*, făină de orez*, făină integrală de orez*, amidon de tapioca*, sare, proteine din in*, făină de porumb*, suc de struguri concentrat*, tărâțe de psyllium*. *=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE/non-UE. Sfat: `Puteți umple pâinea dvs. pliată în straturi cu ingrediente precum dovlecei, ciuperci, roșii uscate sau alte ingrediente. Legumele, cum ar fi dovleceii, ar trebui să fie gătite în prealabil.` Mod de preparare: Aveți nevoie de: 350ml apă călduță, 1 pachet de premix pentru pâine, 1 plic drojdie (7g), 25g margarină, cca. 100 g margarină cu verdețuri, formă de copt (25cm). 1 .Puneți amestecul de copt împreună cu drojdia într-un castron de gătit și amestecați. Adăugați cei 25g de margarină caldă și apa caldă și frământați totul timp de 3 minute. 2 .Lăsați aluatul să stea timp de 30 de minute acoperit cu un prosop umed într-un loc cald. Încălziți 100g de margarină cu verdețuri la temperatura camerei. 3 .Întindeți aluatul cu o grosime de aproximativ 0,5 cm, puteți folosi puțină făină fără gluten sau o spatulă pentru a vă ajuta. Întindeți margarina cu verdețuri pe aluat și tăiați în benzi cu o lățime de aproximativ 5 cm pe toată lungimea (de exemplu, cu un cuțit pentru aluat). Îndoiți fiecare bandă în zigzag ca un acordeon și așezați-le într-o tavă unsă, cu laturile în sus. 4 .Preîncălziți cuptorul la 190 de grade Celsius (cu ventilație) sau la 210 de grade Celsius (cu încălzire prin sus și jos). Puneți o tavă rezistentă la cuptor cu apă în cuptor. 5 .Lăsați aluatul să se odihnească în formă timp de cel puțin 30 de minute. Apoi coaceți timp de 30 de minute. 6 .Lăsați să se răcească puțin și scoateți cu grijă din tavă. Alternativ, puteți să-l lăsați în tavă și să-l serviți acolo. Savurați-l complet răcit sau ușor cald! Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros. A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj. Producător: BIOVEGAN GmbH. Germania Premix pentru paine fara gluten, eco-bio, 460g Biovegan Alege acum Premix pentru paine fara gluten, eco-bio, 460g Biovegan si bucura-te de beneficii!

    Nota clientilor: 1

    • Acest produs nu a primit inca nici o nota. Fii primul care publica o nota si un comentariu daca l-ai cumparat deja.

    Adauga un review

    Acorda o nota


    Aboneaza-te la Newsletter

    Iti vom trimite cele mai recente oferte de la cele mai populare magazine saptamanal.