Tort de ciocolata cu umplutura, fara gluten, 430g - Semix

Pret: 28.95 RON


Disponibilitate: In stoc

Acest produs este publicat la data de 08-09-2025 si vandut de Minunea Naturii. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate.


Categorie: Sanatate si ingrijire personala

Brand: Semix

  • Ghid marimi haine
  • Salveaza ca favorit
  • Recomanda:         
  • Tort de ciocolata cu umplutura, fara gluten, 430g - Semix Mix pentru tort de ciocolata musuroi de cartita Ingrediente: zahar, faina de orez, amidon de grau degluteinizat, bucati de ciocolata 11% (zahar, lapte praf integral, unt de cacao, masa de cacao, zer uscat, emulgator (lecitina din soia), agent de ingrosare (amidon de cartofi modificat, E415, E401), zer, emulgator (sirop de glucoza, faina de soia, E472b, E477), pudra de cacao cu continut redus de grasime, agenti de crestere (E500, E450), sare iodata (sare comestibila, iodat de potasiu), aroma. Produsul contine lapte si soia. Produsul poate contine urme oua, nuci si susan. Valori nutritionale medii pentru 100 g de produs: valoare energetica 1680 kJ/402 kcal; grasimi 5.4 g, din care acizi grasi saturati 5.2 g; carbohidrati 83 g, din care zaharuri 51 g; proteine 3 g; sare 0.7 g. Mod de utilizare Pentru a pregăti corpusul aveți nevoie de: 4 ouă (mărimea M), 30 ml apă (5 linguri) și 40 ml ulei (6 linguri). Pentru a pregăti umplutura, aveți nevoie de: 3 banane, 100 ml apă și 500 ml smântână răcită. Pregătirea tortului: Puneți amestecul pentru corp, ouă și apă într-un vas mai înalt și bateți cu un bătător de mână la cel mai înalt nivel timp de 8 minute. Apoi adăugați ulei și bateți scurt. Puneți aluatul într-o formă de tort unsă (diametru 26 cm) presărată cu făină de orez (dacă nu sunteți celiac, puteți presăra forma cu făină obișnuită) și coaceți. Reglați temperatura și timpul de coacere în funcție de cuptor (150 - 170 ° C, 40 - 50 minute). După coacere, separați marginea matriței și lăsați corpul să se răcească. După răcire, separați fundul matriței și așezați corpul pe o tavă de tort. Lăsăm marginea exterioară a corpului lată de 1 cm și cu ajutorul unei linguri începem să-l cioplim din centru astfel încât să rămână un strat gros de aproximativ 1-2 cm din fund. Zdrobim masa excavată din corp într-un castron. Pregătirea umpluturii: Curățați bananele, tăiați-le pe lungime și așezați-le pe corpul scobit pe partea plană. Bateți frisca pentru o consistență fermă. Amestecați amestecul de smântână într-un castron cu apă și apoi adăugați frisca. Aplicați crema pe fundul corpului în formă de deal, pe care o stropim cu material zdrobit obținut prin excavarea corpului. Apoi lăsați-l să se întărească la frigider timp de aproximativ 2 ore și serviți. Mod de prezentare 430 grame Tort de ciocolata cu umplutura, fara gluten, 430g - Semix Alege acum Tort de ciocolata cu umplutura, fara gluten, 430g - Semix si bucura-te de beneficii!

    Nota clientilor: 1

    • Acest produs nu a primit inca nici o nota. Fii primul care publica o nota si un comentariu daca l-ai cumparat deja.

    Adauga un review

    Acorda o nota


    Aboneaza-te la Newsletter

    Iti vom trimite cele mai recente oferte de la cele mai populare magazine saptamanal.