Disponibilitate: In stoc
Acest produs este publicat la data de 08-09-2025 si vandut de Minunea Naturii. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate.
Categorie: Sanatate si ingrijire personala
Brand: Pléniday
Supa instant de praz si cartofi - fara sare 18g eco-bio Pléniday Caracteristici Supa instant de praz si cartofi - fara sare: Este un produs bio, cu preparare rapida si continut foarte scazut de sare. Preparatul instant pentru supa de praz si cartofi va permite sa savurati o supa sanatoasa in timp ce tineti sub control aportul de sare din dieta dvs. Astfel acest produs aduce cu 98,8% mai putin sodiu in comparatie cu o supa clasica. Supa instrant de praz si cartofi face parte din gama produselor hiposodate, avand un continut scazut de sare adaptat diferitelor diete si in special regimului fara sare. Pléniday tine cont de sanatatea umneavoastra, oferindu-va produse gastronomice fara sare adaugata, cu un continut de sare de maxim 0,3g / 100g. Sarea fiind doar un potentiator de imbunatatire al aromelor, s-au selectat materii prime de calitate cu un gust deosebit. Astfel, produsele Pleniday sunt aliatii zilnici ai echilibrului si bunastarii, bucurand intreaga familie. Ingrediente Supa instant de praz si cartofi - fara sare 18g eco-bio Pléniday: Fulgi de cartofi 67,9% (antioxidant: extract de rozmarin ), lapte praf degresat , praz 15%, aroma naturala, ceapa, ierburi aromate (patrunjel, leurda, hatmatuchi), usturoi, frunze de dafin, ardei Utilizare Supa instant de praz si cartofi - fara sare 18g eco-bio Pléniday : Turnati incet 200 ml apa fierbinte peste praful de supa si amestecati. Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina. Prezentare Supa instant de praz si cartofi - fara sare 18g eco-bio Pléniday : Gramaj: 18g Supa instant de praz si cartofi - fara sare 18g eco-bio Pléniday Alege acum Supa instant de praz si cartofi - fara sare 18g eco-bio Pléniday si bucura-te de beneficii!
Iti vom trimite cele mai recente oferte de la cele mai populare magazine saptamanal.