Starter kit pentru iaurt, eco-bio - Fairment

Pret: 399.95 RON


Disponibilitate: In stoc

Acest produs este publicat la data de 08-09-2025 si vandut de Minunea Naturii. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate.


Categorie: Sanatate si ingrijire personala

Brand: Fairment

  • Ghid marimi haine
  • Salveaza ca favorit
  • Recomanda:         
  • Starter kit pentru iaurt, eco-bio - Fairment Acesta este un kit pentru a prepara iaurt din lapte animal. Prepara-ti singur acasa un iaurt delicios cu ajutorul kitului de start de la Fairment! O bautura obtinuta din culturi vii, fermentata, naturala si sanatoasa. Ingrediente plic culturi de iaurt : Dextrose*, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrückii subsp. bulgaricus *din agricultura ecologica Mod de utilizare: Pentru a prepara iaurtul avem nevoie de: 1 pliculet de 5g de culturi pentru iaurt (inclus in kit) 750 ml lapte de vaca Pasul 1: Puneti laptele de vaca intr-un vas si incalziti-l pana ajunge la temperatura de fierbere pentru a steriliza laptele. Turnati apoi laptele in borcanul de sticla din kit si lasati-l sa se raceasca pana temperatura scade sub 40 de grade. Pasul 2: Adaugati 1 pliculet de 5g de culturi de iaurt si amestecati pana totul se omogenizeaza perfect. Puneti capacul de metal la borcan si asigurati-va ca e bine inchis. Pe urma puneti borcanul in vasul de inox pentru preparat iaurt. Pasul 3: Incalziti 500ml apa la 80 de grade si turnati apa in vasul de inox astfel incat borcanul de sticla sa fie inconjurat de apa calda. Asigurati-va inca odata ca e bine inchis capacul la borcanul de sticla, pentru a nu patrunde apa inauntru. Puneti capacul la vasul de inox si lasati-l sa stea asa timp de 8 ore. In aceasta perioada este recomandat sa nu manevrati vasul, sa il lasati sa stea nemiscat. Pasul 4: Dupa 8 ore, deschideti vasul si verificati iaurtul. Daca iaurtul nu e ferm, consistent, si daca apa s-a racit, aruncati apa racita si reumpleti cu 500ml de apa la 80 de grade si lasati la fermentat pentru inca 2 ore. Repetati procesul pana iaurtul capata consistenta si se acreste. Cu cat il lasati mai mult la fermentat, cu atat va deveni mai acru si mai consistent. Pasul 5: Cand iaurtul e gata, puneti borcanul de sticla in frigider sa stea peste noapte. Apoi se poate consuma. Pastrati la frigider. Pasul 6: Pentru a face un nou lot de iaurt, puteti folosi ca si starter o portie din iaurtul preparat anterior. In locul pliculetului de 5g de culturi de iaurt de la Pasul 2, puneti 2 linguri de iaurt preparat anterior. Acest proces se poate repeta de pana la 10 ori, adica cu 1 singur pliculet de culturi putem prepara 10 portii de iaurt consecutiv. Dupa 10 generatii, este indicat sa incepeti iar cu un pliculet de culturi de 5g. Mod de prezentare 1 pachet cu 3 plicuri a cate 5g de culturi pentru iaurt animal 1 vas special din inox cu pereti dubli pentru preparat iaurt 1 borcan de fermentare de 946 ml 1 capac de metal 1 termometru de inox 1 manual in limba engleza cu retete intructiuni de utilizare in engleza si in romana. Starter kit pentru iaurt, eco-bio - Fairment Alege acum Starter kit pentru iaurt, eco-bio - Fairment si bucura-te de beneficii!

    Nota clientilor: 1

    • Acest produs nu a primit inca nici o nota. Fii primul care publica o nota si un comentariu daca l-ai cumparat deja.

    Adauga un review

    Acorda o nota


    Aboneaza-te la Newsletter

    Iti vom trimite cele mai recente oferte de la cele mai populare magazine saptamanal.