Disponibilitate: In stoc
Acest produs este publicat la data de 08-09-2025 si vandut de Minunea Naturii. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate.
Categorie: Sanatate si ingrijire personala
Brand: Nera Plant - Manastirea Nera
Sirop de coacaze negre cu lamaie 1000ml - Nera Plant Vitaminizant. Antioxidant. Tonic general. Siropul Nera Plant de coacaze negre cu lamaie este un excelent vitaminizant, remineralizant si un bun tonic general si nervos. Cu puternice proprietati antioxidante si antiinflamatoare, preparatul este in acelasi timp detoxifiant, laxativ, hemostatic si antiseptic. Actiune Sirop de coacaze negre cu lamaie Nera Plant : Contribuie la regenerarea si tonifierea generala a organismului, prin mineralizare si vitaminizare. Intareste sistemul imunitar. Stimuleaza capacitatea intelectuala. Imbunatateste circulatia periferica defectuoasa. Ajuta la eliminarea toxinelor din organism; scade acidul uric si colesterolul. Previne accidentele vasculare. Stimuleaza cresterea si consolidarea oaselor. Indicatii Sirop de coacaze negre cu lamaie Nera Plant : Imunitate scazuta Dureri de gat, tuse, raguseala, amigdalita Stres, astenie, convalescenta Dificultati de concentrare, eforturi intelectuale sustinute Anemie, diaree Oboseala vizuala, miopie progresiva Articulatii umflate, dureroase Reumatism cronic degenerativ Tulburari specifice debutului menopauzei Ingrediente Sirop de coacaze negre cu lamaie Nera Plant : 50% Coacaze negre (Ribes nigrum), 44% zahar brun invertit, 5% miere de albine, 1% Lamaie. Ce proprietati are fiecare ingredient din Siropul de coacaze negre cu lamaie Nera Plant ? Coacazele negre contin un numar impresionant de minerale si vitamine, intre care vitamina C intr-o forma care se dovedeste a fi cea mai stabila dintre toate fructele, rezistand la caldura si oxidare. Fructele contin aproximativ 150 mg% vitamina C, vitamine din complexul B: B₃, B₅, B₆, B₉, acizi organici (citric, malic), pectine, zaharuri, antociani, ulei gras, terpene, flavonoide (miricetol, cvercetol, carnferol), pectine, calciu, mangan, magneziu, minerale, fier, potasiu, fosfor, vitamina PP si fibre. Potasiul stabilizeaza presiunea sanguina, fibrele previn constipatia, vitamina C intareste sistemul imunitar, vitamina B6 este necesara pentru regenerarea celulelor cutanate, magneziul participa direct la transmiterea impulsurilor nervoase si la productia de energie, fierul este esential pentru formarea celulelor rosii, iar calciul este important pentru oase si dinti puternici. In tratatul sau despre Coacazul-negru, francezul Beaumont scria in anul 1757: ,,Cu dificultate se pot gasi alte remedii, cu efecte atat de marcante si pentru un numar atat de mare de boli, precum coacazele negre”. Ele trateaza peste 50 de boli si tulburari. Studiile stiintifice au demonstrat rolul deosebit de benefic al coacazelor negre in afectiunile cardiace, in prevenirea accidentelor vasculare cerebrale, in afectiunile hepatobiliare si renale. Sinergismul dintre vitamina C si antocianozidele pe care acestea le contin le comunica proprietatea de a preveni accidentele vasculare si a mari acuitatea vizuala. Coacazele negre au efect aperitiv, digestiv, tonic, racoritor, laxativ, diuretic, astringent, depurativ si hemostatic. Fructele consumate in stare cruda sau sub forma de extract au efecte benefice in anemie, surmenaj, insuficienta cardiaca si respiratorie, pneumonie, gastrita, hipertensiune arteriala, ulcer, colita, diaree cronica, dizenterie, boli reumatice, pielonefrite, celulita, ateroscleroza, obezitate, tulburari circulatorii, boli oculare, insomnii si afectiuni ale sistemului nervos. Coacazele negre protejeaza impotriva agentului patogen ce provoaca pneumonia. Deoarece fructele sunt puternic diuretice, pot fi folosite la tratarea gutei si anginei. Cura cu fructe proaspete sau sucul obtinut din acestea este recomandat si persoanelor care sufera de diabet, artrita si reumatism. Acestea scad glicemia si stimuleaza functionarea pancreasului. Zaharul brun invertit realizeaza extragerea siropului prin macerare la rece si conserva produsul, fiind o alternativa mai sanatoasa pentru organism. Zaharul contine substanta numita zaharoza, pe care organismul, pentru a o asimila, trebuie sa o transforme in glucoza si fructoza prin intermediul invertazei, o enzima ce actioneaza la nivelul intestinului subtire. Acest proces implica atat un consum mare de calciu (ceea ce poate duce in timp la decalcifieri, osteoporoza, tetanie, tulburari intestinale), cat si riscul epuizarii resurselor de invertaza (cauza a intolerantei alimentare si asteniei). Avantajul zaharului brun invertit este ca, la nivelul lui, nu se mai regaseste zaharoza, care creeaza mari probleme de asimilare, ci aceasta se scindeaza in doua componente: glucoza si fructoza, nemaifiind necesara solicitarea organismului pe care o implica invertirea. Numita si „medicamentul vietii” sau „medicamentul absolut”, mierea naturala de albine contine peste 400 de substante organice, dintre care minerale, vitamine si enzime care fac din ea cel mai rapid si cel mai puternic energizant natural. In plus, mierea are puternice proprietati antiinfectioase, actionand asupra principalelor sisteme si aparate din organism, de la t ... Alege acum Sirop de coacaze negre cu lamaie 1000ml - Nera Plant si bucura-te de beneficii!
Iti vom trimite cele mai recente oferte de la cele mai populare magazine saptamanal.