Gelifiant fara gatire - eco-bio 18g - Biovegan

Pret: 15.95 RON


Disponibilitate: In stoc

Acest produs este publicat la data de 08-09-2025 si vandut de Minunea Naturii. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate.


Categorie: Sanatate si ingrijire personala

Brand: Biovegan - Vitavegan

  • Ghid marimi haine
  • Salveaza ca favorit
  • Recomanda:         
  • Gelifiant fara gatire - eco-bio 18g - Biovegan Gelifiant Bio fara zahar ideal pentru preparate raw food deoarece nu necesita nici o preparare termica. Ingrediente Gelifiant fara gatire : amidon de cartofi guma de carruba amidon de porumb coaja de lamaie rasa agent de gelificare (pectina, guma guar) Mod de preparare Gelifiant bio fara gatit : pentru 500 g de fructe: se spala fructele, se scurg, se taie bucati mici, se elimina semintele daca este cazul. Fructele impreuna cu 175 g de indulcitor dar nu lichid sau zahar din trestie de zahar si 4 linguri de zeama de lamaie se amesteca bine intr-un bol mai mare. Zdrobiti foarte bine fructele cu ajutorul unui mixer sau le dati prin blender etc...puneti gelifiantul in mijlocul compozitiei si continuati sa mixati inca 4 minute. In cazul in care compozitia nu este suficient de inchegata continuati sa mixati la o viteza mai mare inca 4 minute. Turnati compozitia in borcane bine spalate si uscate, se pastreaza la frigider. Valori nutritionale medii 100 g: Energie: 1.185 kJ / 284 kcal Grasimi: 0,7 g -din care acizi grasi saturati: 0,1 g Carbohidrati: 53,0 g -din care zaharuri: 2,1 g Fibre alimentare: 24,8 g Proteine: 2,5 g Sare: 0,16 g Prezentare Gelifiant bio fara gatit : 18g Gelifiant fara gatire - eco-bio 18g - Biovegan Alege acum Gelifiant fara gatire - eco-bio 18g - Biovegan si bucura-te de beneficii!

    Nota clientilor: 1

    • Acest produs nu a primit inca nici o nota. Fii primul care publica o nota si un comentariu daca l-ai cumparat deja.

    Adauga un review

    Acorda o nota


    Aboneaza-te la Newsletter

    Iti vom trimite cele mai recente oferte de la cele mai populare magazine saptamanal.