Disponibilitate: In stoc
Acest produs este publicat la data de 08-09-2025 si vandut de Minunea Naturii. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate.
Categorie: Sanatate si ingrijire personala
Brand: Nat-ali
Starter pentru fermentare muraturi Eco-Bio 2 x 5g - Nat-ali Lactofermentarea este o metoda ancestrala si naturala de conservare a alimentelor care pastreaza vitaminele si nutrientii alimentelor si imbunatateste digestibilitatea acestora. Cultura de fermenti NATALI isi propune sa ofere cele mai bune tulpini necesare si astfel sa permita o lactofermentare accelerata. Garanteaza acidificarea rapida a mediului si previne dezvoltarea gusturilor, germenilor si mirosurilor neplacute. Produs certificat ecologic.Produs in Franta. Mod de utilizare: Folositi ustensilele foarte curate si lucrati intr-un mediu curat si sanatos. Saramura: Se toarna 1 doza intr-un bol si se adauga 800 ml de apa la temperatura camerei. Intr-un alt castron, amestecati 60 g de sare de mare cu 1 l de apa calda. Se lasa sa se odihneasca 10 minute la temperatura camerei apoi se amesteca cele 2 boluri. Legume: Spalati legumele proaspete, curatati-le de coaja apoi taiati-le fin sau radeti-le. Se pun in borcane curate de fermentare apoi se impacheteaza astfel incat sa aiba cat mai putin aer. Fermentare: Se toarna aproximativ 90 ml de saramura pentru 100 g de legume puse in borcan (apa trebuie sa ajunga la max 2 cm de varful borcanului). Inchis ermetic. Se lasa la fermentat cel putin 7 zile la temperatura camerei. Dupa deschidere, inchideti borcanul ermetic. A se pastra la frigider maxim 1 luna. Utilizati intotdeauna o ustensila curata pentru a scoate legumele. 5g (continutul unui plic) = pentru 2 kg de legume Ingrediente: Dextroza de porumb*, fermenti lactici. *din agricultura ecologica Valori nutritionale/100g: Energie: 1530 kj / 360 kcal Grasimi:
Iti vom trimite cele mai recente oferte de la cele mai populare magazine saptamanal.