Mix pentru chec cu ciocolata, eco-bio, fara gluten, 400 g, Biovegan

Pret: 28.95 RON


Disponibilitate: In stoc

Acest produs este publicat la data de 08-09-2025 si vandut de Minunea Naturii. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate.


Categorie: Sanatate si ingrijire personala

Brand: Biovegan - Vitavegan

  • Ghid marimi haine
  • Salveaza ca favorit
  • Recomanda:         
  • Mix pentru chec cu ciocolata, eco-bio, fara gluten, 400 g, Biovegan Mixul pentru chec cu ciocolata oferă momente de fericire cu ciocolată vegana și fără gluten. Ingrediente Mix pentru chec cu ciocolata, eco-bio, fara gluten, Biovegan: zahăr brut din trestie*, făină de orez*, amidon de porumb*, 11,1 % glazura neagra*¹ (masa de cacao*³, zahăr*, unt de cacao*³), 7,1 % pudră de cacao*³, agent de creștere: bicarbonat de sodiu; fibre de mere*, acidifiant: tartrat de potasiu²; agent de îngroșare: făină de roșcove*; sare, emulgator: lecitină* (floarea-soarelui*); agent de îngroșare: gumă de guar*. *provin din agricultură ecologică.³ certificat Rainforest Alliance,² piatra vinului,¹ Declarație nutrițională pentru 100g: Valoare energetică: 1404kJ/335kcal grăsimi: 16g acizi grași saturați: 7,7g glucide: 43g zaharuri: 22g fibre: 2,7g proteine: 4,0g sare: 0,65g Mod de preparare mix pentru chec cu ciocolata FARA GLUTEN: Mai este nevoie de: 300 ml băutură din soia 100 g margarină moale tava pentru paine (20-25 cm) mixer manual cu tel Preparare: Preîncălziți cuptorul la 180°C cu aer circulant sau căldură sus/jos și ungeți bine tava de copt. Pune amestecul de copt cu băutura de soia și margarina într-un bol de amestecare. Folosind un mixer de mână prevăzut cu tel, amestecați totul pentru scurt timp la viteză mică. Apoi continuați să bateți timp de 2 minute la cel mai înalt nivel până când amestecul devine cremos și pufos. Pune aluatul in tava de paine si netezeste-l putin. Coaceți chec-ul de ciocolată pe grătarul din mijloc pentru aproximativ 50 de minute la 180 °C aer circulant sau aproximativ 60 de minute la 180°C căldură sus/jos. La sfârșitul timpului de coacere, testați starea de coacere cu o tija de lemn în mijlocul chec-ului. Daca aluatul se lipeste de bat, mariti timpul de coacere cu aproximativ 5 minute daca este necesar si incercati din nou. Mai intai se lasa chec-ul sa se odihneasca in tava pe un gratar timp de 15 minute, apoi se scoate din tava si se lasa sa se raceasca complet pe gratar. Sfat: puteți pregăti tortul de ciocolată si cu alte băuturi vegetale. Vă rugăm să rețineți că consistența poate varia atunci când utilizați alte băuturi vegetale. Recomandăm băutura de soia pentru preparare. Chec-ul poate fi acoperit cu glazura de ciocolata dupa ce s-a racit. Mix pentru chec cu ciocolata, eco-bio, fara gluten, 400 g, Biovegan Alege acum Mix pentru chec cu ciocolata, eco-bio, fara gluten, 400 g, Biovegan si bucura-te de beneficii!

    Nota clientilor: 1

    • Acest produs nu a primit inca nici o nota. Fii primul care publica o nota si un comentariu daca l-ai cumparat deja.

    Adauga un review

    Acorda o nota


    Aboneaza-te la Newsletter

    Iti vom trimite cele mai recente oferte de la cele mai populare magazine saptamanal.