Disponibilitate: In stoc
Acest produs este publicat la data de 08-09-2025 si vandut de Minunea Naturii. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate.
Categorie: Sanatate si ingrijire personala
Brand: Natur Compagnie
Mix pentru gratinare legume si paste - eco-bio 40g - Natur Compagnie 1 pachet = 3 retete: paste cu legume, paste cu sunca si paste cu broccoli, 2 portii fara ulei de palmier Denumire comerciala: Amestec de condimente pentru prepararea pastelor gratin cu legume Ingrediente Mix pentru gratinare legume si paste: pudra de lapte degresat*, amidon de porumb*, faina de grau *, sare de mare, ceapa*, maltodextrina*, ulei de floarea-soarelui*, extract de drojdie, telina *, coaja de nucsoara*, piper*, curcuma*. *din culturi certificate ecologic Poate sa contina urme de oua, mustar, soia . Agricultura UE / non-UE Preparare: Preparare sos pentru paste cu legume, de exemplu 200g broccoli (proaspat sau congelat), 125g paste fainoase (penne sau rigatoni), 100ml smantana dulce si 50g cascaval ras: • Opariti timp de 2 min. broccoli proaspat; decongelati broccoli congelat. • intr-o forma unsa pentru cuptor asezati mai intai pastele negatite, apoi distribuiti uniform broccoli. • Diluati continutul ambalajului in 400ml apa rece si adaugati prin amestecare 100ml smantana dulce, aduceti la punctul de fierbere amestecand continuu si lasati sa fiarba timp de 1 minut. • Distribuiti uniform sosul in tava peste ingrediente. • Presarati deasupra cascavalul si dati la copt in cuptorul preincalzit la 200°C (pe gaz: setarea 3/electric:175°C) timp de 25-30 minute, pana cand capata o culoare brun-aurie. Pofta buna! Preparare sos pentru paste cu sunca, cu 125g paste fainoase (penne sau rigatoni), 100g sunca fiarta, 100ml smantana dulce si 50g cascaval ras: • Puneti pastele negatite intr-o tava unsa. • Taiati sunca in cuburi si distribuiti-o uniform. • Diluati continutul ambalajului in 400ml apa rece si adaugati prin amestecare 100ml smantana dulce, aduceti la punctul de fierbere amestecand continuu si lasati sa fiarba timp de 1 minut. • Distribuiti sosul uniform in tava, peste ingrediente. • Presarati deasupra cascavalul si dati la copt in cuptorul preincalzit la 200°C (pe gaz: setarea 3/electric:175°C) timp de 25-30 minute, pana cand capata o culoare brun-aurie. Preparare sos pentru broccoli, cu 300g broccoli (proaspat sau congelat) si 50g cascaval ras: • Opariti broccoli proaspat timp de 2 min.; decongelati broccoli congelat. • Distribuiti uniform broccoli intr-o forma unsa de • Diluati continutul ambalajului in 250ml apa rece, aduceti la punctul de fierbere amestecand continuu si lasati sa fiarba timp de 1 minut. • Distribuiti sosul uniform in tava unde ati pus brocoli si presarati deasupra cascavalul. • Dati la copt in cuptorul preincalzit la 200°C (pe gaz: setarea 3/electric:175°C) timp de 25-30 minute, pana cand capata o culoare brun-aurie. Valori nutritionale medii/ 100g pudra: Valoare energetica: 1402 kJ / 331 kcal Grasimi: 2,1 g din care acizi grasi saturati: 0,4 g Glucide: 56,7 g din care zaharuri: 27,2 g Proteine: 20,2 g Sare: 10,3 g Continut: 40g Conditii de pastrare: loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. Producator: Heirler Cenovis GmbH, Germania Mix pentru gratinare legume si paste - eco-bio 40g - Natur Compagnie Alege acum Mix pentru gratinare legume si paste - eco-bio 40g - Natur Compagnie si bucura-te de beneficii!
Iti vom trimite cele mai recente oferte de la cele mai populare magazine saptamanal.