Mix de faina rustica fara gluten, 1 kg, Hammer Muhle

Pret: 18.95 RON


Disponibilitate: In stoc

Acest produs este publicat la data de 22-09-2025 si vandut de Minunea Naturii. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate.


Categorie: Sanatate si ingrijire personala

Brand: Hammer Muhle

  • Ghid marimi haine
  • Salveaza ca favorit
  • Recomanda:         
  • Mix de faina rustica fara gluten, 1kg Hammer Muhle Fără gluten – fără grâu – fără lactoză* – ușor de preparat Ingrediente: amidon de porumb, amidon de cartofi, făină de castane, aluat uscat fără gluten (făină de orez), agent de îngroșare: gumă de guar. Rețetă pentru aluat cu brânză slabă: Ingrediente: 250 g amestec de făină, 150 g brânză slabă (quark sau iaurt grecesc), 6 linguri lapte, 6 linguri ulei, 1 ou, 1 linguriță sare, 1 linguriță praf de copt. Amestecul lichid: Într-un bol mare, combinați brânza, laptele, uleiul, oul și sarea. Amestecați bine până devine omogen. Pregătirea făinii: Puneți deoparte 2 linguri din amestecul de făină. În restul amestecului de făină, adăugați praful de copt și omogenizați. Combinarea ingredientelor: Adăugați treptat amestecul de făină în compoziția de brânză, câte o lingură odată, și frământați până obțineți un aluat moale. Odihna aluatului: Acoperiți aluatul și lăsați-l la frigider timp de 30 de minute. Modelarea aluatului: Frământați aluatul pe suprafața de lucru folosind făina pusă deoparte. Modelați și folosiți aluatul conform preferințelor (pentru tarte, plăcinte sau pâinici). Sugestii: Aluatul este ușor de manevrat și poate fi folosit pentru preparate dulci sau sărate. Coaceți în cuptorul preîncălzit la 180°C, timpul variind în funcție de grosimea preparatului. *=conținut rezidual de lactoză

    Nota clientilor: 1

    • Acest produs nu a primit inca nici o nota. Fii primul care publica o nota si un comentariu daca l-ai cumparat deja.

    Adauga un review

    Acorda o nota


    Aboneaza-te la Newsletter

    Iti vom trimite cele mai recente oferte de la cele mai populare magazine saptamanal.