Supa la plic de dovleac si curry (10plicuri) - eco-bio 50g - Natur

Pret: 20.32 RON


Disponibilitate: In stoc

Acest produs este publicat la data de 08-09-2025 si vandut de Minunea Naturii. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate.


Categorie: Sanatate si ingrijire personala

Brand: Natur Compagnie

  • Ghid marimi haine
  • Salveaza ca favorit
  • Recomanda:         
  • Supa la plic de dovleac si curry (10plicuri) - eco-bio 50g - Natur Compagnie fara ulei de palmier Mod de preparare: intr-o cana amestecati continutul unui pliculet cu 250 ml de apa fierbinte. Asteptati putin sa se raceasca. Ingrediente Supa la plic de dovleac si curry (10plicuri): sare de mare, pulbere de dovleac* (14,5%), morcovi*, amidon de porumb*, curry* (8,6%) (paprika*, curcuma*, chimen dulce*, chimen*, coriandru*, ceapa*, ghimbir*, piper*, scortisoara*, leustean*, usturoi*, piper cayenne*), boia de legume*, ceapa*, extract de drojdie, praz*, zahar brut din trestie*, suc de legume concentrat* (morcovi*, ceapa*), patrunjel*, ulei de floarea soarelui*, frunze de leustean*, frunze de telina *. *din culturi certificate ecologic. Poate contine urme de lapte, gluten, soia, mustar si ou. Valori nutritionale per 100 ml Energie 19kj / 5kcal Grasimi 0,0g - din care acizi grasi saturati 0,0g Carbohidrati 0,7g - din care zaharuri 0,5g Proteine 0,2g Sare 0,6g A se consuma de preferinta inainte de data inscriptionata pe ambalaj Conditii de pastrare: loc uscat si racoros Continut: 50g(10 plicuri) = 10 x 0,25L = 2,5L Producator: Heirler Cenovis GmbH Supa la plic de dovleac si curry (10plicuri) - eco-bio 50g - Natur Compagnie Alege acum Supa la plic de dovleac si curry (10plicuri) - eco-bio 50g - Natur Compagnie si bucura-te de beneficii!

    Nota clientilor: 1

    • Acest produs nu a primit inca nici o nota. Fii primul care publica o nota si un comentariu daca l-ai cumparat deja.

    Adauga un review

    Acorda o nota


    Aboneaza-te la Newsletter

    Iti vom trimite cele mai recente oferte de la cele mai populare magazine saptamanal.