Ciocolata neagra pentru menaj, 58% cacao, 200g - Kaoka

Pret: 78.95 RON


Disponibilitate: In stoc

Acest produs este publicat la data de 08-09-2025 si vandut de Minunea Naturii. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate.


Categorie: Sanatate si ingrijire personala

Brand: Kaoka

  • Ghid marimi haine
  • Salveaza ca favorit
  • Recomanda:         
  • Ciocolata neagra pentru menaj, 58% cacao, 200g - Kaoka Ciocolata neagra cu 58% cacao, destinata pentru copturi este atuul esential pentru preparatele tale de deserturi de casa (tort, prajitura, mousse, fondant, etc.). Usor de utilizat, va da un gust bun de ciocolata retetelor tale. Nota de varf: fructe galbene, fructe uscate Nota de centru: cacao, ciocolata Nota de baza: lemnos, caramel O alegere care permite producatorului sa garanteze o cacao de de inaltă calitate, cultivata cu respect pentru mediu si biodiversitate si cu adevarat profitabila pentru partenerii producatori ai Kaoka. Ingrediente: pasta de cacao Ecuador si/sau Peru si/sau Republica Dominicana si/sau São Tomé*(1)(2), zahar din trestie de zahar*(1), unt de cacao Ecuador si/sau Peru si/sau Republica Dominicana si/sau São Tomé 100% din ingredientele de origine ecologica provin din comert echitabil controlat conform standardului FiABLE. Proportia originii ingredientelor variaza in functie de recolta. Origine: Agricultura non UE. Ecuador, São Tomé, Peru si Republic Dominicana Varietate cacao: Nacional, Amelonado si Trinitario . Ingrediente provenite din agricultura ecologică. Valoare energetica la 100g: Enegie: 2342 kJ / 563kcal Grasimi: 38g acizi grasi saturati: 23g Carbohidrati: 45g zaharuri: 42g Proteine: 6.3g Fibre: 8g Sare: 0.02g Alergeni: poate contine urme de lapte, nuci si cereale care contin gluten. Mod de utilizare: Ciocolata poate fi un produs sensibil la utlizare. Indiferent de metoda de topire aleasa pentru ciocolata (la bain-marie sau la microunde), trebuie sa controlati cu atentie temperatura de topire. Etapa de topire a ciocolatei este cu siguranta una dintre cele mai importante pentru un desert pe baza de ciocolata. In mod ideal, ar trebui sa fiti echipat cu un termometru pentru a masura si controla temperatura ciocolatei: 50°C – 55°C pentru ciocolata neagra 45°C – 50°C pentru ciocolata cu lapte 40°C – 45°C pentru ciocolată albă CUM SA RECUPEREZI O CIOCOLATA CARE S-A INTARIT? Este complicat sa corectezi ciocolata care a devenit pastoasa si granulata in timpul topirii. Daca aveti posibilitatea, va sfatuim sa incepeti din nou etapa de topire a ciocolatei. Daca doriti sa incercati totusi, iata sfatul nostru pe care il puteti incerca sa va salvati reteta. Adaugati treptat grasime (unt moale clasic, unt de cacao inmuiat sau chiar ulei vegetal), in ciocolata si amestecati bine pana cand totul devine din nou omogen. Daca ciocolata isi recapata o textura fluida si stralucitoare, puteti continua cu reteta initiala! Kaoka este pionierul productiei de ciocolata bio, producand inca din 1993 ciocolata organica de exceptie pe baza de cacao provenita din filiera organica bioechitabila. Ciocolata neagra pentru menaj, 58% cacao, 200g - Kaoka Alege acum Ciocolata neagra pentru menaj, 58% cacao, 200g - Kaoka si bucura-te de beneficii!

    Nota clientilor: 1

    • Acest produs nu a primit inca nici o nota. Fii primul care publica o nota si un comentariu daca l-ai cumparat deja.

    Adauga un review

    Acorda o nota


    Aboneaza-te la Newsletter

    Iti vom trimite cele mai recente oferte de la cele mai populare magazine saptamanal.